Třetí výhra v řadě - zpráva z fotbalu.

Fotbal v Nové Vsi u Chotěboře.

 Nová Ves u Chotěboře - Herálec B

Poločas      2 : 1

Výsledek    5 : 2

 

Branky  za Novou Ves - Zvolánek Zdeněk,Koubek a Holub 3x

 

 

Sestava - Křivský, Šimon Zdeněk, Horák Jiří, Drápalík, Žemlička Petr,

Slavík, Holub, Šimon Pavel, Aubus, Zvolánek Zdeněk, Ledvinka.

Střídali : Koubek, Zadražil Tomáš, Žemlička Milan

 

Po prvním poločase a po krásných brankách Holuba a Zdeňka Zvolánka domácí vedli dva ku jedné. Branku dával asi nejlepší hráč hostí z přímého kopu. To ještě Slavík spálil tutovou šanci v poslední minutě prvního poločasu. Druhý poločas hosté kousali a měli asi čtvrthodinku navrch. Brankou Holuba, který opět ulétl obraně hostů, jenž posílil hráč A týmu Herálce, utekli domácí o dvě branky. Hosté se snažili tlakem dobýt branku, ale vynikající brankář Křivský byl proti tomu a vychytal i nemožné. Byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Přesto hosté po faulu snížili na rozdíl jedné branky po standartní situaci. Hostům sebral jakoukoliv naději opět Petr Holub a po samostatném úniku zvyšoval na 4:2. Další akce, které volali po brance, neproměnil Koubek, Zadražil a Zdeněk Zvolánek s Holubem. Výhru pečetil pár minut před koncem Bohouš Koubek.

 

Trenéři Jirka Horák s Javorkou chválí celý kolektiv za bojovný a především takticky velice dobře sehraný zápas proti vynikajícímu soupeři a děkují divákům za vynikající kulisu.

Nová Ves zajíždí příští týden do Mírovky.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies pro vylepšení funkcí webových stránek, analýze využívání webových stránek a cílení na návštěvníky stránek.